
نام شما : |
ایمیل شما : |
نام دوست شما: |
ایمیل دوست شما: |
آیا در شهر صومعه سرا پسر عنکبوتی را دیدهاید؟ آیا اصلا حرفی در این باره شنیدهاید؟ آیا اطلاعاتی در این مورد دارید؟
به گزارش سوما نیوز، فرید ملک جهان، کودک خردسالی که هنوز به سن ۳ سالگی نرسیده و خیلیها او را با نام «پسر عنکبوتی» میشناسند در روز جمعه ۲۶ فروردین سال ۹۰ در یک اقدام جالب و بی سابقه از یک میله به ارتفاع ۹ متر صعود کرد. جالب توجه است که وی در این صعود از هیچ ابزارکمکی استفاده نکرده است.
فرید برای اولین بار در سن ۱۵ ماهگی با بالا رفتن از یک کرکره ۴ متری به نام پسر عنکبوتی معروف شد. گفتنی است پدر و مادر فرید از اینکه پسرشان با داشتن سن کم و بدون هیچ واهمهای قادر به انجام این کار است به او افتخار میکنند و ناراحتیشان این است که در وهله اول هیچ باشگاه صخره نوردی شرایط مناسب برای پذیرش فرزندشان را دارا نیست و در وهله دوم به جای اینکه مسئولین ورزش شهرستان به دنبال شکوفا کردن استعداد این خردسال صومعهسرایی باشند تا بتواند برای شهر افتخار آفرینی کند، پدر و مادرش به دنبال راه حلی از یک سازمان به سازمان دیگر میروند.
لازم به ذکر است والدین پسر عنکبوتی در حال پیگیری راهی هستند که بتوانند این خردسال مستعد را به عنوان کوچکترین صعود کننده در کتاب رکوردهای گینس ثبت کنند.
راي عكس گرفتن از صفحه نمايش در وضعيت دلخواه كليد Print Screen را از صفحه کلید فشار دهيد.
اكنون تصويري از صفحه نمايش شما در حافظه ClipBoard ويندوز است كه ميتوانيد با استفاده از برنامههايي مانند Paint آن را Paste نماييد.
نكته مهم در عكس گرفتن از صفحه نمايش به اين روش اين است كه شما ميتوانيد تنها از پنجره فعال ويندوز كه پررنگتر نشان داده ميشود عكس بگيريد. براي اين كار بايد قبل از فشردن كليد Print Screen كليد Alt را نگه داريد.
استاندار البرز گفت : با ورود مراکز مهم دولتی کشور به این استان، کرج به پایتخت دوم کشور تبدیل می شود.
استاندار البرز گفت : با ورود مراکز مهم دولتی کشور به این استان، کرج به پایتخت دوم کشور تبدیل می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، عیسی فرهادی در همایش شوراهای اسلامی شهر و روستای استان البرز گفت: امسال با ورود بسیاری از مراکزبزرگ دولتی مانندسازمان سنجش وآموزش کشور،شرکت دخانیات، سازمان جنگلها و مراتع و آبخیزداری کشور، اداره کل گمرک کشور ، این کلانشهر بزودی پایتخت دوم کشور می شود.
وی افزود: نزدیکی به تهران و ارتباط با بسیاری از استانهای غربی، مرکزی و جنوبی کشور یکی از دلایل مهم حضور این دوایر بزرگ دولتی در این استان است.
فرهادی گفت: البته برای حضور این نهادها و کسانیکه به تبع این انتقال به کرج مهاجرت می کنند باید زیرساختهای توسعه استان را بسرعت فراهم کرد.
استاندار البرز افزود: تکمیل بزرگراه همت و ادامه آن بصورت کمربند شمالی شهر کرج تا کمالشهر به طول ۲۷ کیلومتر و احداث کمربندی جنوب این شهر که از منطقه کردان تا بزرگراه آزادگان امتداد می یابد از مهمترین طرحهائی است که عملیات اجرائی آن باید در سالجاری پی گیری و تکمیل شود.
وی گفت بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته و تشکیل کارگروههای تخصصی استان آماده جهشی است که می تواند با تداوم وحدت رویه میان مسئولان به زودی البرز به سطح استانهای اول کشور نزدیک می شود.
استاندار البرز افزود : بر اساس وعده ریاست جمهوری البرز تا سه سال آینده باید در تمامی شاخصها به استانهای تراز اول کشور نزدیک شود که تحقق این مهم تنها در سایه تعامل و وحدت رویه در میان مسئولان موثر خواهد بود.
خشایار الوند گفت: اگر «قهوه تلخ» از تلویزیون پخش میشد، شاید تغییراتی میدادیم؛ برای مثال بعضی از صحنهها را خلوتتر مینوشتیم و سكانسهای پرجمعیت را نمینوشتیم
برخی فروش كم فیلمهای روی پرده را به قهوهی تلخ ربط داده و میگویند كه «قهوهی تلخ» فروش سینما را پایین آورده است كه اگر این اتفاق افتاده باشد من خوشحال نیستم.
خشایار الوند در گفتوگو با ایسنا، دربارهی لزوم تدوین شدن ممیزیها، خاطرنشان كرد: در هیچ كجا ممیزی قوانین و ضوابط خاصی ندارد اما نه به این معنی كه سلیقهیی باشد. اگر این قوانین موجود باشد و ما آنها را بخوانیم، طبعا چیزی نمینویسیم كه برایمان اصلاحیه بیاید.
وی در ادامه خاطرنشان كرد: همزمان با استقبال مخاطب ممیزیها هم حساستر میشود؛ هر چه استقبال بیشتر میشود یعنی بیننده بیشتر است و ما باید بیشتر رعایت كنیم.
الوند از مهران مدیری به عنوان فردی حرفهیی و یك ناظر كیفی یاد و عنوان كرد: قبل از اینكه كار برای ممیزی برود، آقای مدیری هر آنچه را كه فكر میكند ممكن است مشكلساز باشد، پیدا میكند.
او سپس به بیان این مطلب پرداخت كه «قهوه تلخ» از نظر پرداخت شاخصترین كار مهران مدیری است و در واقع كاری است كه در پس آن فكر، حوصله و هزینه قرار دارد.
الوند با اشاره به اینكه عدهای «قهوهی تلخ» را شبیه «شبهای برره» میدانند، عنوان كرد: «قهوهی تلخ» از نظر لحن با سایر كارهای آقای مدیری تفاوت دارد و اگر به طور ناخودآگاه شباهتی وجود داشته باشد، مهم نیست چون آنها هم كارهای خودمان هستند.
وی افزود: «قهوهی تلخ» از نظر اجرا پختهترین كار مهران مدیری است؛ اما ممكن است از نظر مضمون و محتوا به كارهای قبلیمان شباهت داشته باشد.
خشایار الوند با بیان اینكه اگر از ابتدا هم میدانستند كه «قهوهی تلخ» برای شبكه نمایش خانگی تولید میشود نه تلویزیون، فیلمنامه را به همان شكل مینوشتند و با اكنون تفاوتی نمیكرد، گفت: ما یك داستان داشتیم كه میخواستیم آن را تعریف كنیم؛ همهی عوامل نیز حرفهیی و كاربلد بودند؛ شاید تفاوتش در این بود كه اگر «قهوه تلخ» به روی آنتن تلویزیون میرفت، مجبور میشدیم سرعت كار را بالا ببریم.
وی افزود: اگر «قهوه تلخ» از تلویزیون پخش میشد، شاید تغییراتی میدادیم؛ برای مثال بعضی از صحنهها را خلوتتر مینوشتیم و سكانسهای پرجمعیت و پر سیاهی لشكر را نمینوشتیم.
الوند ادامه داد: شیوهی نگارش و مضمون برای ما زیاد تفاوتی نمیكرد چون تصمیم بر این نبود كه از خط قرمزها عبور كنیم و یا برای اینكه كنایهای بزنیم تامل كنیم؛ شاید در تلویزیون نوع گریم و پوشش در ممیزی قرار میگرفت ولی از لحاظ محتوایی و مضمونی تفاوتی در ممیزی ارشاد و صدا و سیما دیده نمیشود.
نویسندهی «قهوهی تلخ» در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینكه آیا قوت این كار به اندازهی كارهای قبلی مهران مدیری هست یا نه؟ اظهار كرد: آنچه كه برایمان مسلم است این است كه آقای مدیری در این كار بیشتر از همهی كارهایش تلاش میكند، وقت و حوصله میگذارد و دقت میكند تا كار به بهترین نحوه وارد بازار شود.
وی ادامه داد: حال برای بیان اینكه ببینیم كار ضعیف یا قوی است باید یك عده كارشناس كارهای قبلی مهران مدیری را دوباره ببینند و بعد قیاس كنند، اما آنچه كه من در اطراف میبینم یا فیدبكهایی كه از مردم میگیرم، نشان میدهد كه این كار بهترین كار آقای مدیری است و اگر از مخاطبان اعلام رضایت بگیرند 90 درصدشان راضی هستند.
خشایار الوند در مورد آیندهی شبكه نمایش خانگی نیز عنوان كرد: توقع ما از یك رسانه باید در حد مقدورات آن رسانه باشد؛ قبل از اینكه «قهوه تلخ» و «قلب یخی» از طریق شبكه نمایش خانگی عرضه شوند، كارهایی كه در سایر رسانهها دیده شده بودند، به صورت لوح فشرده در اختیار افراد قرار میگرفت و در واقع كارهایی بودند كه برای شبكه نمایش خانگی ساخته نمیشد.
وی در ادامه گفت: با استقبال از «قهوه تلخ» خیلیها به این فكر افتادند كه بر روی این شبكه كار كنند؛ اما به نظر من اول باید شبكه را بشناسند.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینكه آیا به رقابت با سریالهای طنز تلویزیون اندیشیده است، اظهار كرد: ما در یك عرصه نیستیم كه بخواهیم رقابت كنیم؛ آنها پخش تلویزیونی هر شبی و ما هر هفته روی سیدی داریم. مخاطب اگر هر دو را دوست داشته باشد میتواند هر دو را ببیند و رقابت آنچنانی هم وجود ندارد؛ همچنین من اصلا به رقابت فكر نكردهام.
الوند معتقد است: برخی فروش كم فیلمهای روی پرده را به قهوهی تلخ ربط داده و میگویند كه «قهوهی تلخ» فروش سینما را پایین آورده است كه اگر این اتفاق افتاده باشد من خوشحال نیستم؛ به نظر من اگر فیلم خوب باشد مخاطب خودش را پیدا میكند.
محمد رضا عابدى شاهرودى، از نویسندگان و پژوهشگرانِ جوانى است که تا به حال چهار عنوان از وى به نامهاى:
محمد رضا عابدى شاهرودى، از نویسندگان و پژوهشگرانِ جوانى است که تا به حال چهار عنوان از وى به نامهاى: کتاب شیطان (ادبیات شیطانى)، آیههاى مسخ (ادبیات شیطانى)، غیب نما (مجموعه داستان درباره امام زمان) و رها شده (مجموعه داستان کوتاه) به چاپ رسیده است. همچنین ایشان مؤسس و مدیرِ کمپینِ بین المللى اسلام دنیا را فتح خواهد کرد، در حوزه فضاى مجازى هستند. جدیدترین پژوهشِ این نویسنده جوان که قرار است در نمایشگاهِ کتابِ امسال ارائه شود، پژوهشى درباره شیطانپرستى است که به همتِ پژوهشگاهِ فرهنگ و اندیشه اسلامى، آماده شده است. گفتگوى ما درباره این پژوهش و ماجراهاى پیرامونش است.
روات حدیث: آقاى عابدى شاهرودى، امروزه نگرانیهاى زیادى درباره ترویجِ فرهنگِ شیطان پرستى در سطحِ جامعه و حتى خانوادهها وجود دارد. از جوانانى که با آرایشها و سبکِ لباسِ پوشیدنِ شیطان پرستى در جامعه حضور دارند تا گروههاى زیر زمینى و اخبارِ وحشتناکى که از روابطِ نامشروعِ آنان به گوش مىرسد. نظرِ شما به عنوانِ متخصصى که در این حوزه فعالیت و پژوهش مىکنید، چیست؟
عابدى شاهرودى: بسم الله الرحمن الرحیم، الحمد لله رب العالمین و اما بعد، من با شما موافق نیستم. چیزى که ما در سطحِ عمومىِ جامعه با آن روبرو هستیم، شیطان پرستى نیست.
روات حدیث: اما ما در جامعه زندگى مىکنیم و به راحتى این علامتها و نشانههاى شیطان پرستى را مىبینیم و اخبارش را مىشنویم!؟
عابدى شاهرودى: دقیقا به همین دلیل این پژوهش که به عنوانش پژوهشى درباره شیطان پرستى است، آغاز شد. بگذارید از ابتدا شروع کنیم. مسائلى در جامعه جهانى وجود دارد که ما از آنها آگاهى نداریم و به علتِ همین عدمِ آگاهى، در برخوردِ با آنان دچار تحلیلهاى اشتباهى مىشویم و همین تحلیلهاى اشتباه، باعثِ به وجود آمدنِ برنامههاى اشتباه مىشود. دقیقا همین ماجرا، ماجراى ما و شیطان پرستى است. به علتِ آنکه ما در حوزه فضاى بازِ اطلاعات، پیشینه قابلِ توجهى نداریم، اطلاعاتِ درباره شیطان پرستى به اشتباه در ذهنِ بسیارى جا خوش کرده و عادت بر این شده که هر چیزى که از آن خوشمان نمىآید، یا مدل یا آرایشش به نظرمان عجیب و غریب مىرسد، فى الفور منتسب به شیطان پرستى شود، حال آنکه به اندازه فاصله زمین تا ماه، میانِ آنها فاصله است.
روات حدیث: یعنى مىفرمایید این چیزى که ما به عنوان شیطان پرستى مىشناسیم، شیطان پرستى نیست!؟
عابدى شاهرودى: در بیشتر مواردِ این طور است. بگذارید مثال بزنم. شاید جوانانى در جامعه ما وجود داشته باشند که به پارتىهاى مختلط مىروند، البته احتمالش کمى بیشتر از شاید است، اما در هر حال، مطمئنا مواد مصرف مىکنند، الکل مىنوشند، حتى روابط نامشروع دارند، همین ماجرا، به یک تیترِ بزرگ بر روى یک نشریه زرد مىشود که پارتى شیطان پرستان در خیابان جردن تهران. عمده هدف من در این پژوهش، تفاوت قائل شدنِ میان مفهومى است که ما از شیطان پرستى مىشناسیم. دست زدن به اعمال شیطانى یک چیز است، و پرستش شیطان یک مسئله کاملا مجزا. من و شما هم اگر دروغ بگوییم، غیبت کنیم و یا تهم......
ادامه در ادامه مطلب..........
تازهترین گزارش منتشره از سوی نشریه اقتصادی فوربس نشان میدهد که هر ده شرکت ثروتمند جهان در زمینه صنعت بانکداری و خدمات سرمایهگذاری فعالیت میکنند.
ایسنا نوشت: تازهترین گزارش منتشره از سوی نشریه اقتصادی فوربس نشان میدهد که هر ده شرکت ثروتمند جهان در زمینه صنعت بانکداری و خدمات سرمایهگذاری فعالیت میکنند.
بنابراین، شرکت «فانی ما» آمریکا با سه هزار و 222 میلیارد دلار دارایی ثروتمندترین شرکت جهان در سال 2010 میلادی لقب گرفت.
شرکت فرانسوی BNP پاریباس با دو هزار و 681 میلیارد دلار در رده دوم قرار گرفت و شرکت دوچ بانک آلمان نیز با دو هزار و 557 میلیارد دلار دارایی رده سوم را به خود اختصاص داد.
ردههای چهارم تا دهم این فهرست نیز به شرکت های HSBC هولدینگز (بریتانیا)، بارکلیز (بریتانیا)، رویال بانک اسکاتلند (بریتانیا)، بانک آمریکا (آمریکا)، فردیمک (آمریکا)، میتسوبیشی UFJ فایننشیال (ژاپن) و کردیت آگریکول (فرانسه) اختصاص یافت.
در ردهبندی منتشره از سوی فوربس یازده شرکت بیش از دو هزار میلیارد دلار دارایی دارند.
همه این یازده شرکت در حوزه خدمات سرمایهگذاری و بانکداری فعالیت میکنند.
همچنین بسیاری دیگر از شرکت های ثروتمند جهان نیز که رتبههای بالای ردهبندی فوربس را از آن خود کردهاند، در حوزه خدمات سرمایهگذاری و بانکداری فعال هستند.
فوربس، به تازگی نام دو هزار شرکت بزرگ جهان در سال 2010 میلادی را منتشر کرد.
کندی سرعت اینترنت به یکی از ویژگی های اصلی این پروتکل ارتباطی در کشور تبدیل شده است اما آنچه که کاربران از همین اینترنت با سرعت لاک پشتی توقع دارند این است که حقوقشان نادیده گرفته نشود و برای قطع و وصلی های مقطعی پاسخ مناسبی دریافت کنند.
آخرین آمارها نشان می دهد
که بیش از ۳۲ میلیون کاربر اینترنت در کشور وجود دارد و از این تعداد تنها نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر از اینترنت پرسرعت استفاده می کنند. براین اساس سهم اینترنت دایل آپ با سرعت حداکثر ۵۶ کیلوبیت بر ثانیه در کشور بیش از ۹۰ درصد است. با این وجود آنچه که از همین حداقل سرعت نیز به معضل جدی کاربران تبدیل شده قطع و وصلی های مکرر این شبکه بدون توجه به حقوق کاربران است که سرویس دهندگان اینترنت، شرکت مخابرات و شرکت ارتباطات زیرساخت و هر شرکت دیگری که متولی اینترنت در کشور است زیربار آن نمی رود و در این بین به راحتی حقوق کاربران را نادیده می گیرد.
قطع چندین لینک STM4 بین الملل و اختلال در سرویس اینترنت
اوایل هفته گذشته طبق گفته برخی شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت ارتباط چندین لینک STM4 بین الملل که مسیر ترافیک ارتباطی کشور ما به داخل بوده با قطعی مواجه شده و این امر باعث کندی دو چندان سرعت اینترنت کاربرانی که از اینترنت دایل آپ استفاده می کنند دربرخی نواحی شد. اما این قطعی ارتباطات بدون اطلاع رسانی و عدم تقبل خسارت ناشی از قطعی از سوی ارائه دهندگان سپری شد.
احمد پورنگ نیا معاون شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید بر اینکه به طور کل گزارشی از قطعی لینک های ارتباطی به دست ما نرسیده است به مهر گفت: قطع لینک های ارتباطی به طور نرمال در بعضی مواقع اتفاق می افتد که به سرعت نیز مشکل آن حل می شود اما این به معنای مشکل در شبکه ارتباطات زیرساخت نیست.
وی ادامه داد: ممکن است لینک های ارتباطی در برخی نواحی دچار قطعی شوند اما این درصدی نیست که بتواند اینترنت مملکت را قطع کند و محسوس هم نخواهد بود. این درحالی است که شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت مشکل اختلال در سرویس دهی به کاربران خود را مربوط به قطعی چند روزه چندین لینک ارتباطی بین الملل عنوان کردند و پیگیری خبرنگار مهر نیز برای دریافت جزییات بیشتر از مسئولان شرکت ارتباطات زیرساخت برای این اختلال بی نتیجه ماند.
کارشناسان معتقدند که قطع لینک های ارتباطی موضوع پیچیده و تازه ای نیست و تقریبا در اغلب کشورها به دلایل مختلفی ممکن است اتفاق بیافتد اما آنچه که اینترنت کشور ما را از دیگر کشورها متمایز می کند مربوط به عدم اطلاع رسانی و نادیده گرفتن حقوق کاربران و نبود پیش فرضی به نام SLA در قرارداد مشترکان در صورت قطعی های مکرر یا مقطعی است.
این در حالی است که در بند (الف) ماده ۴۶ قانون برنامه پنجم توسعه بر ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات و دسترسی به “اینترنت پرسرعت” تاکید شده به نحوی که تا سال دوم برنامه یعنی سال ۹۲ باید همه دستگاههای اجرایی و واحدهای تابعه به شبکه ملی اینترنت متصل شوند و نیز تا پایان برنامه یعنی سال ۹۵ باید ۶۰ درصد خانوارها از اینترنت پرسرعت استفاده کنند که این به معنای ایجاد بیش از ۱۲ میلیون پورت پرسرعت اینترنت در کشور است اما به باور تحلیلگران در آستانه اجرای برنامه پنجم توسعه همچنان مشکلی به نام کیفیت ارائه خدمات و نبود راهکار مناسب در اینترنت کم سرعت موضوعی است که در ابتدایی ترین نقطه خود قرار دارد.
پرداخت خسارت کیفیت نامطلوب خدمات اینترنتی به کاربران
به گزارش مهر، در مهرماه سال ۸۹ ضوابط موافقتنامه سطح خدمات ارتباطی کشور (SLA) تصویب و به مرحله اجرا رسید تا کاربران بتوانند در صورت نیاز در چارچوب توافق با خدمات دهندگان ارتباطی از سرویسهای مطلوب و با کیفیت برخوردار شوند و پس از سالها حقوق مصرف کنندگان اینترنت تامین شود اما این آیین نامه تاکنون جنبه عملیاتی به خود نگرفته است.
چارچوب موافقتنامه سطح خدمات ارتباطات دادهها با استناد به بند ۹ ماده ۶ اساسنامه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و به منظور شفافسازی کیفیت خدمات در مقابل هزینههای آن در شبکههای ارتباطات دادهها و رعایت حقوق مشتریان از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مورد بررسی و تصویب قرار گرفت که رعایت این ضوابط تعیین شده لازم الاجرا اعلام شد.
در این توافقنامه کاربر می تواند سطح دسترسی خود را انتخاب کرده و به ازای آن هزینه بهره مندی از این سرویس را پرداخت کند. پس از آن، چنانچه میزان قطعی دسترسی وی نسبت به این توافقنامه بیشتر شود شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان تامین کننده خدمات یا سرویس دهندگان اینترنتی باید خسارت این قطعی را بپردازند.
تصویب ضوابط و مقررات موافقت نامه سطح خدمات اگرچه برای ارائه مطلوب خدمات واگذاری لینک های ارتباطی در شبکه زیرساخت کشور و قانونمند شدن شرکتهای دولتی در ارائه امکانات و دفاع از حقوق کاربران این بخش در نظر گرفته شده اما این ضوابط تاکنون به مرحله انجام نرسیده و کاربران اینترنت همچنان در دریافت کیفیت خدمات ارتباطی با مشکلات متعددی روبه رو هستند.
سریعترین اینترنت دنیا با سرعت ۴۴۸ گیگابیت در ثانیه
به گزارش مهر، ثبات کیفیت ارائه خدمات با اینترنت ۵۶ کیلوبیتی در ایران در حالی همچنان یکی از پرچالش ترین موضوع در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورمان است که گروهی از دانشمندان ایتالیایی با استفاده از فیبرنوری موفق شدند سریعترین اینترنت دنیا را با سرعت ۴۴۸ گیگابیت بر ثانیه ایجاد کنند!
سریعترین اینترنت دنیا در مدت تنها یک ثانیه قادر است یک حجم اطلاعات برابر با ۲۰ فیلم با کیفیت بالا، ۵۰۰ فیلم با کیفیت استاندارد، ۷ میلیون تماس تلفنی تصویری و ۱۰۰ میلیون تماس تلفنی استاندارد را جابجا کند. اینترنت با این سرعت معادل ۲۲ هزار و ۵۰۰ اتصال ADSL با سرعت ۲۰ مگابیت برثانیه است و این در حالی است که پیش از این سریعترین اینترنت دنیا برابر با ۱۰۰ گیگابیت برثانیه بود.
در همین حال تازه ترین گزارشها نشان می دهد که کره جنوبی با ارائه متوسط سرعت ۱۴ مگابیتی و حداکثر سرعت ۳۹ مگابیتی به کاربران خود همچنان پرسرعت ترین اینترنت را در اختیار دارد و پس از آن کشورهای ژاپن، هنگ کنگ و رومانی کشورهایی هستند که حداقل سرعت ۷ مگابیت تا حداکثر ۳۰ مگابیت بر ثانیه اینترنت را به کاربران خود عرضه می کنند.
پس از این کشورها هلند با سرعت ۶٫۳ مگابیت برثانیه، لیتوانی با سرعت ۶٫۰ مگابیت برثانیه، جمهوری چک با سرعت ۵٫۴ مگابیت برثانیه، سوئیس با سرعت ۵٫۳ مگابیت برثانیه و دانمارک با سرعت ۵٫۰ مگابیت برثانیه در رتبه های پنجم تا دهم این رده بندی قرار گرفته اند.
در انگلیس سرعت متوسط اینترنت برابر با ۳٫۴ مگابیت برثانیه است. ۱۷ درصد از کاربران از سرعت بالاتر از ۵ مگابیت برثانیه استفاده می کنند درحالی که ۸۵ درصد از آنها از اینترنت بالای ۲ مگابیت برثانیه و تنها ۰٫۹ درصد از کاربران این کشور از سرعت کمتر از ۲۵۶ کیلوبیت برثانیه استفاده می کنند.
جایگاه ایران در سرعت اینترنت نسبت به دیگر کشورها
گزارش های منتشر شده از وضعیت سرعت اینترنت در دنیا نشان می دهد که “ایران” در میان کشورهایی با سرعت اینترنت کمتر از ۱ مگابیت برثانیه قرار دارد و این در حالی است که در تایوان سرعت متوسط اینترنت ۵ مگابیت بر ثانیه، نیوزلند ۳٫۲ مگابیت برثانیه ، آمریکا ۵ مگابیت برثانیه و استرالیا ۲٫۹ مگابیت برثانیه است.
در همین حال در ایتالیا حداکثر سرعت اینترنت ۱۳ مگابیت برثانیه و سرعت متوسط اینترنت ۳٫۳ مگابیت برثانیه است. در این کشور ۷٫۵ درصد از اتصالات بیش از ۵ مگابیت برثانیه و ۸۲ درصد بیش از ۲ مگابیت برثانیه است و کمتر از ۱٫۳ درصد از کاربران این کشور از سرعت ۲۵۶ کیلوبیت برثانیه استفاده می کنند.
سرعت متوسط اینترنت در اسپانیا نیز برابر با ۲٫۸ مگابیت برثانیه و در پرتغال برابر با ۳٫۲ مگابیت برثانیه است. در آفریقای جنوبی متوسط سرعت اتصال به اینترنت کمتر از ۲ مگابیت برثانیه است و این کشور نیز مانند ایران در میان ۸۶ کشوری قرار دارد که از سرعت متوسط کمتر از ۱ مگابیت برثانیه برخوردارند.
براساس این گزارش دو کشور کوبا و مایوت با سرعت متوسط کمتر از ۱۰۰ کیلوبیت برثانیه در میان کشورهای دارای پایین ترین سرعت اینترنت قرار دارند.